Jumat, 04 Desember 2015

[smf_addin] Digest Number 3573

4 Messages

Digest #3573
1b
Re: Files link is showing a blank page by "Randy Harmelink" rharmelink
1c
Re: Files link is showing a blank page by "Kermit W. Prather" kermitpra
1d
Re: Files link is showing a blank page by "Randy Harmelink" rharmelink

Messages

Thu Dec 3, 2015 1:37 pm (PST) . Posted by:

matthewpdobbins


When I click on the Files link at the top of the page to get the SMF add in, I get a blank page after waiting for over 10 minutes. I've tried opening this on IE and Firefox with the same result. Is this an issue for other people or is there a workaround for this?


Thanks,
Matt

Thu Dec 3, 2015 1:48 pm (PST) . Posted by:

"Randy Harmelink" rharmelink

It's working fine here now. Here's the URL I'm sent to (only takes a few
seconds):

https://groups.yahoo.com/neo/groups/smf_addin/files

I'm using FireFox.

On Thu, Dec 3, 2015 at 11:51 AM, matthewpdobbins@yahoo.com [smf_addin] <
smf_addin@yahoogroups.com> wrote:

> When I click on the Files link at the top of the page to get the SMF add
> in, I get a blank page after waiting for over 10 minutes. I've tried
> opening this on IE and Firefox with the same result. Is this an issue for
> other people or is there a workaround for this?
>
>

Thu Dec 3, 2015 10:21 pm (PST) . Posted by:

"Kermit W. Prather" kermitpra

Randy, I thought you quit updating the file on yahoo and are only updating the http://ogres-crypt.com/SMF site
Aren't the ones on Yahoo out of date?

At least that what I got from reading Matthew's posting

From: smf_addin@yahoogroups.com [mailto:smf_addin@yahoogroups.com]
Sent: Thursday, December 03, 2015 4:49 PM
To: smf_addin@yahoogroups.com
Subject: Re: [smf_addin] Files link is showing a blank page


It's working fine here now. Here's the URL I'm sent to (only takes a few seconds):

https://groups.yahoo.com/neo/groups/smf_addin/files
I'm using FireFox.

On Thu, Dec 3, 2015 at 11:51 AM, matthewpdobbins@yahoo.com [smf_addin] <smf_addin@yahoogroups.com> wrote:
When I click on the Files link at the top of the page to get the SMF add in, I get a blank page after waiting for over 10 minutes. I've tried opening this on IE and Firefox with the same result. Is this an issue for other people or is there a workaround for this?



Thu Dec 3, 2015 10:28 pm (PST) . Posted by:

"Randy Harmelink" rharmelink

There are still some files on the Yahoo group that aren't on the website.
But I don't think I've uploaded anything to the Yahoo group since I put up
the website.

The "Uploaded by Forum Members" is still on the Yahoo group.

He said he got a "blank page" after 10 minutes. That shouldn't happen.
Likely a Yahoo glitch.

On Thu, Dec 3, 2015 at 4:15 PM, 'Kermit W. Prather' kermitp@... wrote:

>
> Randy, I thought you quit updating the file on yahoo and are only updating
> the http://ogres-crypt.com/SMF site
>
> Aren't the ones on Yahoo out of date?
>
>
>
> At least that what I got from reading Matthew's posting
>
For the Add-in, Documentation, Templates, Tips and FAQs, visit http://ogres-crypt.com/SMF

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar