Senin, 11 Mei 2015

[smf_addin] Digest Number 3404

5 Messages

Digest #3404

Messages

Sun May 10, 2015 12:24 pm (PDT) . Posted by:

sabasu

Randy and other gurus,


I have been a great fan of the functions and have been using them for a long time. They suddenly have stopped working. They were working perfectly even a month ago when I last checked.


Quite simply, the most common function that I use - RCHGetYahooQuotes - is not returning any values. It does not give any errors though.


I tried to de-install, delete folder, re-install, but the problem persists i.e. no data.


I also used RCHGetYahooHistory and smfGetGoogleOptionQuote with the same results i.e. no result, blank cell.


I am using Microsoft Office Professional Plus 2010 Version: 14.0.7128.5000 (32-bit) under Windows 7 Enterprise Service Pack 1.


Any help will be deeply appreciated.


/Basu

Sun May 10, 2015 12:33 pm (PDT) . Posted by:

"Randy Harmelink" rharmelink

If you're in EXCEL, exit and restart. In a brand new workbook, what do you
get with:

=RCHGetElementNumber("MMM",942)
=RCHGetYahooQuotes("MMM","l1")
=RCHGetElementNumber("Version")

On Sun, May 10, 2015 at 12:15 PM, sabasu@yahoo.com [smf_addin] <
smf_addin@yahoogroups.com> wrote:

>
> I have been a great fan of the functions and have been using them for a
> long time. They suddenly have stopped working. They were working perfectly
> even a month ago when I last checked.
>
> Quite simply, the most common function that I use - RCHGetYahooQuotes - is
> not returning any values. It does not give any errors though.
>
> I tried to de-install, delete folder, re-install, but the problem persists
> i.e. no data.
>
> I also used RCHGetYahooHistory and smfGetGoogleOptionQuote with the same
> results i.e. no result, blank cell.
>
> I am using Microsoft Office Professional Plus 2010 Version: 14.0.7128.5000
> (32-bit) under Windows 7 Enterprise Service Pack 1.
>
> Any help will be deeply appreciated.
>

Sun May 10, 2015 12:52 pm (PDT) . Posted by:

sabasu

Hi Randy,


I get respectively, when I type in the formulas that you mentioned


Error
Error
Stock Market Functions add-in, Version 2.1.2014.01.30 (C:\SMF Add-In; ; 1)

/Basu



---In smf_addin@yahoogroups.com, <rharmelink@...> wrote :

If you're in EXCEL, exit and restart. In a brand new workbook, what do you get with:


=RCHGetElementNumber("MMM",942)

=RCHGetYahooQuotes("MMM","l1")

=RCHGetElementNumber("Version")


On Sun, May 10, 2015 at 12:15 PM, sabasu@... mailto:sabasu@... [smf_addin] <smf_addin@yahoogroups.com mailto:smf_addin@yahoogroups.com> wrote:

I have been a great fan of the functions and have been using them for a long time. They suddenly have stopped working. They were working perfectly even a month ago when I last checked.

Quite simply, the most common function that I use - RCHGetYahooQuotes - is not returning any values. It does not give any errors though.

I tried to de-install, delete folder, re-install, but the problem persists i.e. no data.

I also used RCHGetYahooHistory and smfGetGoogleOptionQuote with the same results i.e. no result, blank cell.

I am using Microsoft Office Professional Plus 2010 Version: 14.0.7128.5000 (32-bit) under Windows 7 Enterprise Service Pack 1.

Any help will be deeply appreciated.








Sun May 10, 2015 1:18 pm (PDT) . Posted by:

"Randy Harmelink" rharmelink

Well, at least you got "Error" instead of blanks. Blanks made no sense to
me.

My guess would be that something is preventing access to the Internet. Did
you install a firewall of some type, that locks out EXCEL and the add-in?
Can you use the EXCEL Web Query dialog (alt+d+d+w) to access the Internet?

On Sun, May 10, 2015 at 12:52 PM, sabasu@... wrote:

> I get respectively, when I type in the formulas that you mentioned
>
> Error
> Error
> Stock Market Functions add-in, Version 2.1.2014.01.30 (C:\SMF Add-In; ; 1)
> ---In smf_addin@yahoogroups.com, <rharmelink@...> wrote :
>
> If you're in EXCEL, exit and restart. In a brand new workbook, what do you
> get with:
>
> =RCHGetElementNumber("MMM";,942)
> =RCHGetYahooQuotes("MMM","l1")
> =RCHGetElementNumber("Version&quot;)
>

Sun May 10, 2015 3:47 pm (PDT) . Posted by:

sabasu

Randy,

It was my new corporate proxy which was preventing access. Once bypassed, everything works OK. thanks for the pointer.


/Basu
For the Add-in, Documentation, Templates, Tips and FAQs, visit http://ogres-crypt.com/SMF

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar