Kamis, 05 Maret 2015

[smf_addin] Digest Number 3345

4 Messages

Digest #3345

Messages

Wed Mar 4, 2015 11:11 am (PST) . Posted by:

freefaller6

Hi all,


Not sure if anyone else has run into this...I recently got a new computer through work, reinstalled the add-in, opened a few worksheets and noticed that not all of the RCHElementNumber formulas were calculating properly. For example, I get a result for somethings like the Current P/E (Element # 13626), but I get errors for others, like ROIC (Element #7786).


I've spent a few hours looking through various settings and am stuck. Macros are enable, as is content, the addin is installed, etc. Has anyone run into this also that may be able to offer a quick fix? I would really appreciate it.


Thanks,
Brent

Wed Mar 4, 2015 11:36 am (PST) . Posted by:

"Randy Harmelink" rharmelink

Do NOT enable macros!! That can expose you to any workbook with a macro.

Since it's and AdvFN element you're having problems with, I suspect you
need to change your IE settings to allow for cross domain access. It's one
of the AdvFN items on the "Tips and FAQs" web page:

https://groups.yahoo.com/neo/groups/smf_addin/conversations/messages/10464

On Wed, Mar 4, 2015 at 12:11 PM, freefaller6@yahoo.com [smf_addin] <
smf_addin@yahoogroups.com> wrote:

> Not sure if anyone else has run into this...I recently got a new
> computer through work, reinstalled the add-in, opened a few worksheets and
> noticed that not all of the RCHElementNumber formulas were calculating
> properly. For example, I get a result for somethings like the Current P/E
> (Element # 13626), but I get errors for others, like ROIC (Element #7786).
>
> I've spent a few hours looking through various settings and am stuck.
> Macros are enable, as is content, the addin is installed, etc. Has anyone
> run into this also that may be able to offer a quick fix? I would really
> appreciate it.
>
>

Wed Mar 4, 2015 12:11 pm (PST) . Posted by:

freefaller6

Hi Randy,

Prompt as always - can't thank you enough. I did not have that setting Enabled and thought that would do the trick...but no such luck. My errors are not limited to the AdvFn definitions; I get an error even on the MSN Company Description (#1).


I get errors on:
7786, 7686, 6876, 5876, 5296 - AdvFn
1, 3, 4, 54 - MSN


I get successful values for:
849 - Zacks
3452, 3740 - Google
13626 - AdvFn


Scratching my head here. The formulas are all correct, so I don't understand what's going on. Anything else come to mind?


Thanks again,
Brent
P.S. I disabled macros as well based on your recommendation.


Wed Mar 4, 2015 3:48 pm (PST) . Posted by:

"Randy Harmelink" rharmelink

All MSN elements are now obsolete...

The other issue with AdvFN is if you need a regional prefix.

On Wed, Mar 4, 2015 at 1:11 PM, freefaller6@... wrote:

>
> Prompt as always - can't thank you enough. I did not have that setting
> Enabled and thought that would do the trick...but no such luck. My errors
> are not limited to the AdvFn definitions; I get an error even on the MSN
> Company Description (#1).
>
> I get errors on:
> 7786, 7686, 6876, 5876, 5296 - AdvFn
> 1, 3, 4, 54 - MSN
>
> I get successful values for:
> 849 - Zacks
> 3452, 3740 - Google
> 13626 - AdvFn
>
> Scratching my head here. The formulas are all correct, so I don't
> understand what's going on. Anything else come to mind?
>
> Thanks again,
> Brent
> P.S. I disabled macros as well based on your recommendation.
>
>
For the Add-in, Documentation, Templates, Tips and FAQs, visit http://ogres-crypt.com/SMF

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar